tirsdag den 13. april 2021

Tiny Home & store drømme

En spændende TinyHome projekt er på vej. I den sydlige af Køge skal der etableres et bæredygtigt living lab med et stort fælles kulturhus som omdrejningspunkt. Fælleshuset og 11 TinyHomes bygges af genbrugs/naturmaterialer. I fælleshuset vil vi demonstrere de anvendte materialer og holde workshops om en bæredygtig livsform, fællesskab, Permakultur samt dele erfaringer om processen med at skabe og bo i et TinyHome.

Vi vil gerne præsentere, undersøge og udleve en anden måde at bygge og bo på. Vi søger økonomisk støtte i forskellige fonde, og har brug for at mange stemmer på realiseringen af det store demonstrations-hus.

Hvis du er interesseret i projektet - og vil støtte op omkring projektet - kan du gå ind her og læse mere om ideen.  Del gerne så vi opnår flest muligt stemmer, og dermed får mulighed for at udleve og præsentere en visionær boform som drager omsorg for både mennesker, natur og kloden.  




Tiny Varigheden

Projektet hedder Tiny Varigheden, og bliver bygget i den sydlige del af Køge, nærmere betegnet på Køge Fælles Jord. Læs mere om Køge Fælles Jord  her - og om Tiny Varigheden her.



Se video om projektet herunder. 





 

1 kommentar: