Om

Frirum består af mig Janne Baun Lützhøft, samt nogle faste samarbejdspartnere. Jeg er uddannet indretningsarkitekt fra Danmarks Design Skole 1995, og har siden indrettet virksomheder, skoler, butikker og boliger. Derudover har jeg rådgivet og inspireret boligejere i forbindelse med salg. 

I disse indlæg original indretning og præsentation - kan du læse mere om min baggrund. 

Helhjertet indretning


At arbejde med helhjertet indretning vil sige, at arbejde med indretning, så det bliver meningsfuldt og personligt på alle planer. Mit fokus er at inspirere, genbruge og forenkle. Jeg omsætter drømme og ønsker til konkrete løsninger. Læs her hvad kunderne siger

Alle kan blive glade for deres hjem, og jeg hjælper med at vise, hvad der skal til. Samtidig viser jeg, hvordan man tænker utraditionelt, og skaber et personligt hjem - så der opstår mere energi og overskud i hverdagen.


Levende hjem


Jeg har en poetisk, praktisk og ukompliceret tilgang til alle opgaver, og skaber levende hjem med individuelle og unikke løsninger. 

Levende hjem betyder ganske enkelt; hjem der lever. 

Det gøres bl.a. ved at indrette med grønne planter, som en naturlig del af indretningen, og ved at foreslå bæredygtige møbler f.eks. genbrug og redesign - samt naturmaling mm.   

Som udgangspunkt forsøger jeg altid at indrette med det du har i forvejen. Se mere her

Kontakt mig på tlf: 26747509 eller mail janne.indret@gmail.com.

                                                                    Ingen kommentarer:

Send en kommentar