Referencer


"Efter 45 års tro tjeneste i familiens eje trængte sommerhusets indretning til at blive fornyet. Det var en stor og vigtigt opgave for alles trivsel i årene fremover og derfor var det naturligt med professionel hjælp. Janne kom op til en briefing og det var straks tydeligt, at hun har stor indlevelse. Janne har lavet et ualmindeligt fint oplæg som det bliver en fornøjelse at se blive til virkelighed over de næste måneder. "

K. Rendemann

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Janne

Tak for hjælpen, det var lige det jeg havde brug for.

Jeg er allerede gået i gang med soveværelset. Er godt på vej, og skal købe maling i morgen. Tak for links til farve og sofa. Jeg sender nogle billeder når jeg er i mål!
Glæder mig vildt meget til at se forandringen.

Venlig hilsen Betty

--------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Janne

1000 tak for dine forslag. Vi er super glade for dem! Vildt at vores stue/køkken mv kan komme til at se sådan ud :-)

Morten og Tania

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det er ret vildt, du løste jo nærmest alle vores problemer på de to timer.

M.L, Nørrebro 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Kære Janne

1000 tak for din iderigdom og fantastiske indretning her. Jeg er VILDT GLAD og nærmest EUFORISK over dine ændringer. Når jeg kigger ind i soveværelset….. sikken en glæde, helt vildt… og i stuen også helt vildt flot.
Nu skal jeg lige placere ting - rent hyggearbejde.

Mit livsmod og energi har virkelig fået et boost… tænk, at du bare kommer ind og SER!!! Jeg er så fuld af beundring for dig, du er godt nok unik og kreativ… stor ros. Jeg er bare SÅ glad for det, du har udvirket. 

Mange mange knus og TAK
Dorthe, Holte

----------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Janne,

Nu er alting kommet på plads - næsten - mangler lige at få fjernsynet op, men ellers er det fuldendt. Tingene er blevet samlet og har fået sin plads. Jeg er rigtig glad for indretningen og synes, at det fungerer super godt med hygge-sofa-krog ved vinduet - også dejligt at ha fået det blomstrede tæppe frem igen:-)

Tusind tak for din hjælp. Det gav mig lige det sidste skub til at få gjort det færdigt.

Mange hilsner

Charlotte
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kære Janne

Jeg sidder her med benene oppe og nyder stuen. Jeg er glad og jeg slapper af indeni. Tusind tak Janne - du er min redning :)


kh Susanne


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter du var her, kan jeg se, at du havde helt ret i, at jeg havde brug for mit eget rum. Det havde jeg aldrig tænkt på selv - vidste ikke at det var det jeg manglede. Jeg glæder mig, det vil give mig så meget ro. Tusind tak for det, nu kan jeg samle alle mine ting der. 

Du er meget mere end "bare" en indretningsarkitekt ...

Ellen J, Solrød

--------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Janne

Så dumpede dit forslag ned i vores mailboks i dag. Vi har glædet os rigtig meget – også børnene!. Hvor blev vi glade for dine tegninger og dine kreative ideer. Nu er det meget mere overskueligt for os – og vi ka næsten ikke vente med at komme i gang.

Mange tak
Jeanette og Claus 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg har i snart 10 år flyttet om i min stue/spisestue ca. en gang i kvartalet, og jeg har ALDRIG været helt tilfreds med, hvordan mine møbler var placeret. Jeg har ikke følt tilfredshed og ro, når jeg betragtede min stue eller opholdte mig der. Har egentlig altid troet at det var p.g.a. forkerte møbler, men så fik jeg besøg af Janne. Hun spurgte ind til, hvordan jeg havde lyst til at min stue skulle føles at være i – altså hvilken stemning jeg gerne ville have, når jeg var i stuen.

Nu er min stue godt i gang med at transformere sig til det jeg drømmer om, og som Janne så nemt har virkeliggjort for mig – møblerne står som de skal (hvilket giver mig utroligt meget energi og en følelse af ”Nej, hvor er her dejligt”), næste step er at få malet væggene o.s.v. Det helt fantastiske ved Janne er, at hun ser hvordan hun kan virkeliggøre dine tanker/drømme ved hjælp af de møbler du har, og så kommer med forslag til, hvad man kan overveje at tilføje/købe ved lejlighed …. Jeg har fået en stue, hvor alt fungerer og det giver mig en rar og rolig fornemmelse. 

Så tusind tak til dig Janne – jeg kan næsten ikke vente med at blive færdig J

Kh. Joan

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I forbindelse med fremvisning af vores hus, fik vi mange positive tilbagemeldinger på indretningen, som du hjalp os med. - Køberne vil flytte ind direkte uden at ændre noget! ;o)

vh Christina

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Janne


wow du er god - vi hopper begge i den orange sofa :-)
Super tænkte løsninger...

Vi vil bruge weekenden til at se det igennem og prøve dine løsninger. Vi vender tilbage til dig. Tusinde tak for din hurtige udrykning og arbejde, som vi er vilde med.

T og J, Glumsø

---------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Janne!

Tusind tak for det inspirerende arbejde du har lavet til os! Vi har gennemgået det med stor spænding, og det ser rigtig godt ud! Vi er især meget begejstret for dit indretningsforslag af pejsestuen og helt vild med idéen om at bruge fjernsynsnichen til læseniche. Vi har overhovedet ikke tilnærmelsesvist tænkt i de baner, men dit forslag giver rigtig god mening - og lyder vildt hyggeligt - helt i vores ånd. Vi er også ret vilde med de stribede tapeter du foreslår, et frækt og sjovt brud i de ellers meget rene linier. 

Det er også dejligt, at du giver helt konkrete forslag til indkøb af møbler, tæpper, tapet etc... - det er til at have med at gøre, når man ikke er så erfaren i den slags! Nu er det bare op til os at komme i gang med realiseringen, hvilket vi glæder os rigtig meget til.

Det er virkelig imponerende, hvor god du er til at komme ind under huden af rummene på baggrund af plantegning og beskrivelse!! Uden nogensinde at ha set dem i virkeligheden. Det er meget sandsynligt vi vil henvende os igen, når vi skal til at gøre noget ved nogle af de andre rum i huset ;o)!!

Tusind tak og de bedste hilsner
Alex og Christina

------------------------------------------------------------------------------------------------
Kære Janne

Mange tak for et positivt og iderigt samarbejde omkring indretning af vores lejlighed på Christianshavn. Vi er i fuld gang med at besøge diverse møbelforretninger og 'indsamle effekterne'. 

Også tak for en fair pris. Jeg er sikker på, at vi vender tilbage til dig med hensyn til sommerhuset, så snart det bliver tid til at benytte det igen i løbet af foråret.

Mange hilsner
Hanne

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tusind tak for den flotte og meget spændende plantegning. Vi glæder os til at gå i gang med at finde ting vi kan bruge.

Også tak for din venlige og uddybende mail - vi synes det er meget spændende :) Vi har virkelig fået nogle gode ideer, som vi skal ha prøvet af.

Gitte, Fløng
-------------------------------------------------------------------------------------------------


Janne, du er fantastisk, og jeg er dig dybt taknemlig 

P, Greve

--------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Janne,

Vi er enormt glade for projektet - er allerede i gang med at omrokere i stuen og få igangsat interessante køb, så stuen kan blive superflot. Det har været et virkelig godt forløb at arbejde med dig, det har overgået mine ellers temmelig høje forventninger og fået os til at se muligheder i lejligheden, vi slet ikke havde fundet på selv! Det var rigtig rart at få så mange forskellige udkast til placering af stuemøbler. 

Tusind tak for hjælpen!
Marie, Kbh k
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Tak for det tilsendte forslag - og tusind tak for det hyggelige møde.

Vi har læst dit forslag mange gange, og er helt overbevist om, at det var den helt rigtige beslutning, at kontakte dig. Vi har også været rundt diverse steder, for at se på møbler ud fra din anbefaling. Det bliver unægtelig nemmere, når man går rundt med en slags facitliste i hånden.

Frank, Dannemare
  
...............................................................................................

Hej Janne,

Mange tak for besøget, det var meget inspirerende. Sjovt nok er det lige den sofa vi selv har kigget på, så nu tager jeg en tur i Bo Concept!

Link til det første billede er præcis den stil jeg søger til køkkenet, super!

Jeg vil meget gerne have lov til at vende tilbage, når vi har researchet lidt.. Endnu engang mange tak – du hører nærmere.

Mvh
Bente

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej Janne

Det har været en rigtig god oplevelse for os at møde dig, og få taget fat i projekterne i huset..

Vi vil til hver en tid anbefale dig til andre, da vi har talt om, at du er rigtig god til at følge op på de ideer, vi selv har haft, samtidigt med at du har til ført noget nyt til huset.

Vi håber, at vi ses igen.

Mange hilsner
Leif og Lene

...............................................................................................

Hej Janne

Så kom dit fine oplæg. Mange tak for det. Vi synes i den grad, at du har ramt vores stil og behov. Utålmodige som vi er, er vi alle gået i gang - inkl ungerne, som er vildt begejstrede for dine ideer.

Jeanet, Roskilde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar