onsdag den 28. august 2013

Hjem med hjerte

Mit hjerte brænder for at hjælpe andre som ikke selv kan finde overskud og resourcer til at skabe et kærligt hjem. Det kan være i forbindelse med flytning, skilsmisse, dødsfald, eller økonomiske årsager. 

Jeg ved hvor meget det kræver i en svær situation, når det er en kamp i sig selv bare at stå op om morgenen, og at få hverdagen til at hænge sammen. Og jeg ved også hvor stor betydning det har når nogle træder til og tilbyder hjælp.

Lige præcis det tema er der skrevet en meget smuk bog om for nogle år siden. Men den er stadig mindst lige så aktuel nu. Den hedder Hjem med hjerte og kan på det varmeste anbefales. Den indeholder personlige historier om hjemmets rolle i forskellige svære situationer. 
Hjem med Hjerte er den første selvhjælpsbog om empatisk indretning. 
Samtidig får du også ideer og gode råd til at tage fat og gøre noget ved dit hjem, fordi du får så meget igen når du trives i dine omgivelser. Kort fortalt handler den om at finde hjem - hvor det så end er.

Det er min søde veninde og kollega Kirsten Steno, som har begået denne hjertevarme bog. Den er desværre udgået fra forlaget, men kan lånes på biblioteket.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar