tirsdag den 27. oktober 2015

Hjem uden stress

Dit hjem er dit personlige frirum - og har så ufattelig stor betydning for hvordan du har det. Gør dig selv en stor tjeneste: Gør dit hjem til det sted hvor du slapper af - din stress-fri zone. Lad det være et fredfyldt og dejligt sted, der fylder dig med energi, glæde og overskud. 

Kan man indrette sig til et lettere liv?


Ja! Du kan starte med at lave et reality-tjek. Understøtter indretningen din livsstil og din hverdag - eller gør den i virkeligheden det modsatte? Er det nemt at rydde op; har alt en fast plads? Er der halvfærdige projekter, som hele tiden minder dig om, at der er noget der skal fikses? Bruger I for meget krudt på at lede efter ting, eller diskutere vasktøj og oprydning? Tåler indretningen at tingene bliver brugt, og allervigtigst - føler du dig hjemme og afslappet? Har du lyst til at sætte dig ned og smide benene op?
Det er ikke meningen, at dit hjem skal ligne en side i et boligblad. Hvem gider at leve og bo i en udstilling - uden personligt touch, og skæve ideer? Prøv at lege lidt mere når du indretter, så det ikke bliver et alvorligt projekt, som skaber for mange diskussioner derhjemme. Det går hurtigt hen og bliver et brandvarmt tema, som stresser og ødelægger den gode stemning. Som jo lige er det modsatte, af det du ønsker. Vær rummelig og prøv noget nyt.

Skab et hjem som ikke kræver meget oprydning - og mærk glæden ved at have færre ting omkring dig. Det giver ro både på det ydre og det indre plan. Gå også på kompromis med rengøring og oprydning. Indretningen alene gør det selvfølgelig ikke. Så vær opmærksom på stress-faktorerne, der lurer overalt - og forsøg at leve et liv med mere frihed og flere pauser. En del af det stress-fri liv, handler om at have færre ting omkring sig - og færre aftaler i kalenderen. Sagt på en anden måde; prøv at skabe mere luft i dit liv.

Gør så vidt muligt tingene i det tempo der passer dig - og sæt ikke så høje mål. Skru ned for ambitionerne, og glæd dig til at nyde et enklere liv. Vær go ved dig selv. Ved at skabe et stress-frit hjem, får du mere overskud. Samtidig sparer du penge, og får mere tid til alt det der betyder noget. Og er det ikke det vi allesammen ønsker os?

Husk: Indretningen må ikke stå i vejen for et bedre liv - men hjælpe dig til at få det.

Ring 26747509 eller mail, og hør hvordan jeg kan hjælpe dig med at få et stress-frit hjem.

3 kommentarer:

  1. Tillykke med at du har fundet din private frihed og lykkefølelse.

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet
  3. Tak Mette, vil du lige sende mig din mail adresse, så laver vi en collage-workshop hjemme hos mig:)

    SvarSlet