mandag den 11. november 2013

Skur med drømme

I mange år har jeg drømt om at indrette et skur i baghaven, hvor jeg kunne have mit kreative univers. Et rum som jeg ville indrette lyst, enkelt og spartansk - og hvor der var plads til både at arbejde og hvile. 

Men indtil videre forbliver det stadig en drøm - for jeg har hverken skur eller baghave. Til gengæld har jeg håbet, drømmen og en masse kreative ideer. Efter at have set dette fantastiske projekt realiseret hos atelierbaghuset er jeg ikke i tvivl om at jeg -på et eller andet tidspunkt - må eje/leje sådan et sted. 

Måske en god til din egen baghave, hvis du står og mangler et ekstra rum, eller din egen hule. Se forvandlingen herunder.
Tak til Susanne fra Mit krearum som gjorde mig opmærksom på projektet. Og held og lykke med dit eget skur. En spændende blog du skal tjekke hvis du vil hente inspiration til din egen kreativitet.

1 kommentar:

  1. Hvor er det VIDUNDERLIGT, når vi kan dele drømme. Ja, min gamle skurvogn er vel placeret i vores have, glæder sig til den vildeste makeover til foråret, så vi kan få et atelier og ekstra uderum på matriklen :)
    Og hvor er det bare skønt, når vi her i blogland kan inspirere hinanden på kryds og tværs.
    Glæder mig over at have fundet dig og din blog, Janne - og så bor du oven i købet lige rundt hjørnet :)
    Kærlig hilsen Susanne

    SvarSlet