tirsdag den 31. december 2013

Tak for i år......

Jeg slutter året af, helt uhøjtideligt, med at vise eksempler på hvor enkelt og fantasifuldt man kan forvandle kedelige uderum til kreativ kunst. Ganske almindelige omgivelser - både ude og inde - kan ændre karakter og stemning, hvis humor, mod og fantasi er med i processen. Mit bedste indretnings tip :). Se her for at se mere inspirerende street-art.

Her på årets sidste dag vil jeg takke jer alle sammen for kommentarer og opbakning på bloggen i de 4 måneder den har eksisteret. Jeg glæder mig til at fortsætte næste år - hvor I vil blive præsenteret for spændende gæstebloggere og flere indretningsprojekter. Samtidig starter jeg workshops i kreativitet og indretning - og bloggen kommer på FB.

Rigtig godt nytår  2 kommentarer:

 1. Godt nytår :-) Glæder mig til at læse mere i 2014.

  SvarSlet
 2. Kære Janne
  Rigtig godt nytår til dig fra mig, og tillykke med din blog som jeg har fulgt interesseret de sidste par måneder af 2013. Glæder mig til at følge med i 2014 (har et mindre indretningsprojekt, hvor jeg godt kunne bruge lidt god inspiration), og fint at den kommer på FB, som jeg nu omsider også har fået taget mig sammen til at komme på :-D så vi "ses" helt sikkert der.
  Knus fra din gamle gymnasieveninde
  Gitte
  (Olesen ;-) )

  SvarSlet