mandag den 6. juni 2016

Plankeborde

De dukker op alle steder. De har hele tiden været der, og alligevel er de mere populære end nogensinde. De er både meget nordiske og minder os alligevel om noget sydlandsk. De signalerer god smag, fællesskab og uformel indretning, men der er stadig selvom noget utroligt eksklusivt og originalt over dem. Plankebordene !  

Der er mange at vælge mellem, og der er et hav af både store og mindre producenter. Her lister jeg et lille udpluk af dem op, så kan du kigge lidt rundt, og lade dig inspirere.

Det er udelukkende danske producenter - og nogle af dem arbejder med genbrugstræ. En del af producenterne laver også bænke, småborde og reoler - og skræddersyr det perfekte plankebord til netop dit hjem og din smag. Enkelte har også webshops med forskelligt tilbehør. 

By Løths møbler er fremstillet af gamle bolværk og egetræssveller, hvilket gør dem rustikke, rå og robuste.

HVIS DU ØNSKER DIG ET HELT UNIKT BORD, EN BÆNK, EN HYLDE ELLER NOGET HELT ANDET – TILPASSET I MÅL OG MATERIALE, SÅ KONTAKT OS.


HARE 

Vi går på ingen måde på kompromis, hvert stykke træ er nøje udvalgt til hver opgave og hvert møbel bliver lavet specielt til dig/jer på bestilling.
Genanvendelse af maritimt patineret bolværk, respekt for det unikke træ og kundetilpassede mål er de grundlæggende idéer bag alt fra Thors-Design.

Planke-bord.dk

Design dit UNIKA plankebord på 5 minutter.
Vi laver unikke og rustikke plankeborde, cafe borde, tv-borde ovs.

Egeplankeborde.dk


Altid 30 unikke håndlavede plankeborde på lager. Daglig levering over hele Danmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar