tirsdag den 13. april 2021

Tiny Home & store drømme

En spændende TinyHome projekt er på vej. I den sydlige af Køge skal der etableres et bæredygtigt living lab med et stort fælles kulturhus som omdrejningspunkt. Fælleshuset og 11 TinyHomes bygges af genbrugs/naturmaterialer. I fælleshuset vil vi demonstrere de anvendte materialer og holde workshops om en bæredygtig livsform, fællesskab, Permakultur samt dele erfaringer om processen med at skabe og bo i et TinyHome.

Vi vil gerne præsentere, undersøge og udleve en anden måde at bygge og bo på. Vi søger økonomisk støtte i forskellige fonde, og har brug for at mange stemmer på realiseringen af det store demonstrations-hus.

Hvis du er interesseret i projektet - og vil støtte op omkring projektet - kan du gå ind her og læse mere om ideen.  Del gerne så vi opnår flest muligt stemmer, og dermed får mulighed for at udleve og præsentere en visionær boform som drager omsorg for både mennesker, natur og kloden.  
Tiny Varigheden

Projektet hedder Tiny Varigheden, og bliver bygget i den sydlige del af Køge, nærmere betegnet på Køge Fælles Jord. Læs mere om Køge Fælles Jord  her - og om Tiny Varigheden her.Se video om projektet herunder. 

 

1 kommentar:

 1. Hej mine damer og herrer; Har du brug for et kviklån inden for 24 til 48 timer? Hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at ansøge om et lån hos Novelty Finance.

  Mit navn er Davina Claire, jeg er finansdirektør, og jeg er også finansiel konsulent. Det er kommet til min opmærksomhed, at mange mennesker har så svært ved at få et lån enten fra banker eller andre finansielle institutioner på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager. Jeg er her for at anbefale alle, der leder efter et lån, at kontakte Novelty Finance for et lån til en meget lav rente på 3%. De er et pålideligt og troværdigt lånefirma, og du kan arbejde med dem. Du kan kontakte dem via e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | ELLER send en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information.

  NOVELTY FINANCE leverer finansieringsløsninger. De tilbyder alle former for lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange andre). De tilbyder fleksible og flere lånemuligheder, herunder sikrede og usikrede lån, langsigtede og kortfristede lån, der er skræddersyet til dine økonomiske behov.

  Hvad du får, når du ansøger med Novelty Finance:
  • Øjeblikkelig adgang til dine midler efter godkendelse.
  • Konkurrencedygtige renter (3 % om året)
  • Fleksible tilbagebetalingsbetingelser
  • Evnen til at betale dit lån hurtigere ud
  • Nem godkendelse, hvis du har brug for yderligere midler
  • Du vil ikke skynde dig at betale lånet tilbage, du vil få tid til at starte tilbagebetalingen af ​​lånet.
  • Ingen skjulte gebyrer

  Hvordan man ansøger:
  Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån!
  Hvis du er interesseret i at ansøge om et lån hos Novelty Finance og har brug for mere information om lånetilbuddet, skal du SENDE EN EMAIL til (noveltyfinances@gmail.com) ELLER sende en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information og mundtlige orienteringer. Vilkår og betingelser er gældende.

  SvarSlet