lørdag den 14. september 2013

Møbler med omtanke

Findes der møbler som er både er superlækre, nytænkende, funktionelle og som samtidig er skabt med af genbrugsmaterialer - og som er Danske? Ja, det gør der - heldigvis. F.eks. Thors Design . Det er et af de firmaer vi kan være stolte af. De har de sidste par år været repræsenteret på diverse store messer i udlandet, og fået godt fat i det internationele marked. De arbejder med bæredygtig livsstil, og er en flot repræsentant for nordisk design.
Jeg vil gerne slå et slag for de producenter, som skaber møbler med omtanke for mennesker og miljø. Og samtidig er en æstetisk nydelse. Det er møbler i den lidt rå ende, og det gør dem kun endnu mere personlige. Der er et stort udvalg til både ude og inde. De er skabt af gammelt bolværk fra nedlagte færgehavne i Danmark, og de specialiserer sig hovedsagelig indenfor plankeborde og bænke i alle udformninger.


Følg dem på Facebook

r lounge p hjul 75 x 130
                                                           

5 kommentarer:

 1. Kære Janne, du har en vidunderlig blog her, jeg nyder at læse dine indlæg og får lyst til at kaste mig ind i nytænkning af indretning vores hus - jeg vil gerne 'finde hjem' her ... men du ved,,, flyttomanen spænder ben :O) men du giver mig virkelig lyst og mod på at se det hele med 'nye' øjne.
  Og jeg vil også sige tusind tak for din kommentar hos mig. Jeg er simpelthen så ked af at den ikke gik igennem i første omgang - mit spamfilter havde simpelthen 'slugt' den og jeg aner ikke hvorfor. Suk... oh, denne elektroniske verden... :-)
  Med kærlig hilsen fra Lotte/Fru Langsom

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lotte

   Tusind tak for den flotte kommentar:)Den inspiration du har fået, er præcis det jeg ønsker med bloggen - så det gør mig virkelig glad. Din egen skønne blog har faktisk inspireret mig til at lave denne her :)Jeg vil lave et indlæg inden længe hvor jeg bl.a. vil skrive om det.

   kærlig hilsen Janne

   Slet
 2. Hej Lotte. Tak for info, og en meget fin blog.

  Mht. til danske superlækre møbler i genbrugsmateriale, så er der også Indie Company ApS. For os private kan vi købe deres skønne møbler på Indie Living. Vi har selv købt dette utroligt smukke Tv Bord i genbrugs teaktræ og jern.
  De skulle efter sigende være nye på banen, men kan allerede nu se at tv bænkene er udsolgt.

  SvarSlet
 3. Hej Diana

  Tak for de fine ord. Kiggede lige på Indie Living - og det ser meget spændende ud. Jeg er vild med deres siddemøbel på hjul :)

  Hisen Janne

  SvarSlet
  Svar
  1. ihhh ja, hvis jeg dog bare lige havde råd til den :( Har ellers set den da vi var over og hente tv bordet. Den er godt nok speciel.

   Diana

   Slet