fredag den 20. september 2013

Re-design stole


Her er nogle eksempler på hvordan helt almindelige stole kan upgrades til en personlig stol med sit helt eget udtryk og design. Alle disse stole var smidt ud - nogle fundet i den lokale container - men med en gang vask, slibning og nogle stofrester er de forvandlet. 
Du har brug for en god lim til stof/træ, en blank gulvlak og en pensel eller en lille skumrulle. For at få det bedste resultat med stofferne skal det være en tynd bomuld, og det er nemmest at arbejde med hvis det er klippet/revet i mindre stykker. Om du vil udføre et planlagt  design, eller du vælger et tilfældigt resultat  - er op til dig og din tålmodighed. Stolen øverst til venstre er lavet som collage, og den til højre er lavet i et stykke - hvilket jeg ikke kan anbefale, hvis stolen runder for meget. 
  
Stolen nederst til venstre er dekoreret med en plakat. Du kan også anvende en tapetrest, nogle aviser - eller andet papir som vil klæde stolene. Når du er færdig med at klæbe stof/papir på, skal du lakere stolen nogle gange - jo flere gange jo bedre holdbarhed. Rigtig god fornøjelse.                                        
        

Ingen kommentarer:

Send en kommentar