torsdag den 12. september 2013

Smukt re-designDet er vist ingen hemmelighed, at jeg er interesseret i brugte genstande der anvendes i en ny og original sammenhæng. En af de designere som kan det - og som har været på scenen i nogle år, er hollænderen Piet Hein Eek. Han er en af de tunge drenge på banen, og har i flere omgange udstillet på den årlige  møbelmesse i Milano. 

Han har i høj grad været med til at præsentere den tankegang, at skønheden i design ligger i det unikke og uperfekte. Hvilket jeg kun kan bakke op om! Tag et kig på hans hjemmeside, og lad dig inspirere af hans helt specielle og kreative univers.
Fra Piet Hein Eeks collection
I Danmark har vi også nogle solide spillere, der er værd at nævne - dog af en lidt anden karakter: 2rethink som primært henvender sig til virksomheder med fokus på bæredygtighed og smukt design.

Mater Shade lampe
  Foto fra 2rethink, som har brugt lamper fra Mater og bord fra Thors Design
Og så vil jeg nævne Genbyg, der fungerer som byggemarked - med specielle genbrugsprodukter - og som design virksomhed. Det ligger på Amager, og er et helt fantstisk sted at hente ideer og anderledes produkter. 

Det er også Danmarks største online handel med brugte byggematerialer. Herunder vises eksempler på nytænkning og kreativt genanvendelse - fra Genbygs hjemmeside.

         
                       

Ingen kommentarer:

Send en kommentar