tirsdag den 17. september 2013

Slidt og godt

Her er 3 butikker, som har sans for at vælge vintage-møbler og tilbehør med sjæl og charme. Kig med her...

ReUse - join the cycle 


Bæredygtigt interieur - håndlavede keramiksmykker - re-designede genbrugsmøbler. Fokus på bæredygtighed, genbrug og kreativitet. Møbler med sjæl, som er skabt af  gode materialer og nænsomt istandsat. 

Slitage 

Rustikke, rå og klassiske møbler til dig der ikke genkender din individuelle stil, i de traditionelle møbelforretninger. Derudover kan du få skræddersyede møbel-løsninger, og du kan tilmelde dig et kursus, hvor du lærer at istandsætte loppefund og arvestykker. 


Den gode butik 

Stemningsfuldt brugskunst og interiør i fransk landstil - og den hyggelige gamle danske. Her finder du autentistiske og unikke varer smukt præsenteret i en hyggelig gammel lade.  
                                      

2 kommentarer:

 1. Hej Janne

  En meget meget fin blog du har. Er virkelig glad for at jeg har stødt på den. Jeg elsker virkelig en hyggelig indretning og møbler med sjæl og charme. Har lige tjekket Trademark ud, og skal nok finde en der forhandler deres ting.

  Lægger også lige et link til Indie Living ( www.indieliving.dk ) som videre inspiration. Jeg fandt frem til dem via din blog i diste uge, men husker ikke lige hvilken side det var på. De har nogen virkelig smukke og spændende vintage møbler og boligartikler.

  Endnu engang mange tak

  Venlig Hilsen

  D. Knudsen

  SvarSlet
 2. Hej Diana. Tusind tak for de fine ord - det gør mig virkelige glad, at du kan bruge bloggen. Kiggede lige på Indieliving - super spændende:).

  Mange hilsner Janne

  SvarSlet