onsdag den 25. september 2013

House Coach

“What makes your heart sing – in your life and in your home?”

Min skønne kollega og veninde Kirsten Steno, har begået endnu en klog og hjertevarm bog. Den hedder “Make Your Home A Soul Oasis”, og handler om at finde hjem (til sig selv), og om at leve og bo med hjertet som vejviser. Den er udgivet i samarbejde med BoConcept, og kan desværre kun købes gennem deres butikker i UK og USA - indtil videre. Men det ændrer ikke på det gode budskab.

Kirsten er netop uddannet som certificeret Life Coach hos Martha Beck (USA) - med House Coaching som speciale - og er i fuld gang med at promovere bogen rundt om i verden. Alt dette kan du læse mere om ved at klikke på titlen. Samtidig kan du også downloade de 3 første kapitler helt gratis, og få en ide om hvad du kan forvente dig.. 

Så snart jeg får læst bogen, vender jeg tilbage med en gennemgang - og med informationer om hvornår den kan skaffes i Dk. Så indtil videre må du nøjes med de 3 kapitler som en appetitvækker. Glæd dig!

Hendes første bog Hjem med hjerte har jeg tidligere omtalt - og du kan læse mere om den i et tidligere indlæg her på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar