onsdag den 18. september 2013

Det Gode Liv

Findes opskriften på Det Gode Liv - og hvor? Ifølge Lisse Josefsen Hermann findes den hos folket i regnskovene i Sydamerika. Hun har skrevet en fin artikel i Affair om en livsform, der skaber balance i krop, sind og hele samfund. Leveregler, som vi også kan sagtens kan efterleve her i vores civiliserede samfund.

Det er centralt i vores del af verden, at vi skal præstere, producere og forbruge mere, hvis vi skal finde vejen til Det Gode Liv. Men Det gode liv er ikke lig med et bedre liv. Det handler derfor om at se det gode du allerede har i dit liv. Skære det unødvendige fra og fokusere på de positive ting i tilværelsen og hverdagen, som hjælper os på vejen mod Det Gode Liv. Det handler også om balance i elementerne i dit liv, mennesker, miljø og det spirituelle. Bare kom i gang!

Nogle gange skal man ikke gøre det mere kompliceret end nødvendigt, og så kan Det gode Liv være indenfor rækkevidde. F.eks. kan det for mig bare bestå i at have lidt tid, en god lænestol en kop te og en god bog.                                     

Ingen kommentarer:

Send en kommentar