søndag den 22. september 2013

Dit hjem - din ven.

Dit hjem er mere end bare det sted du bor. Det er som et stille vidne - og som en trofast ven. Det stikker ikke af, men beskytter dig mod både vind, vejr - og uønsket besøg. Det skal ikke luftes, fodres eller til dyrlægen, men kræver en anden opmærksomhed og pleje. Det siger dig aldrig imod - men alligevel kan I vokse fra hinanden.

Dit hjem er også en naturlig forlængelse af dig - som afslører den situation du befinder dig i lige nu. På godt og ondt. Du er som du bor - og omvendt. Eller sagt på en anden måde: Dit hjem er dit spejl!. Så spørgsmålet er, om du kan li hvad du ser?

Er dit hjem din ven eller fjende? Føler du dig hjemme, når du er hjemme? Ellers er det måske på tide at se nøjere på hvad du omgiver dig med - og hvordan det kan være med til at give dig glæde og harmoni. Så start med at pudse spejlet eller brillerne - så du kan se klart. 

Det der foregår i dit indre, skaber de ydre rammer - og det du oplever i dine ydre omgivelser, påvirker dit indre. Så der er en indlysende sammenhæng mellem dit hjem og dig. Hvis du fornemmer at der er kaos eller uro, kan du prøve at rette opmærksomheden på mængden af ting, farver, materialer og belysning. Fungerer det, eller er det forvirrende?

Tag de kritiske briller på og tag fat i de områder der larmer mest i øjnene. Fjern, sorter og ryd op. Et område ad gangen. Og gør det til en god vane, at der gerne må være tomme pladser på væggen og på bordet. Sørg også for at du kun omgiver dig med ting, som bidrager i din hverdag med en god funktion, positive tanker og skønhed. På den måde kan du gøre dit hjem til dit perfekte match. 
Drøm dine drømme med åbne øjne og gør dem til virkelighed - T.E. LawrenceIngen kommentarer:

Send en kommentar