Hjælp til indretning

Du kan få præcis den hjælp du har brug for - når og hvor det passer dig. Vi gør det så nemt for dig som muligt, uanset om du har brug for sparring til en ide, et rum - eller et helt hjem. 

Vi indretter ud fra en bæredygtig tankegang, dvs. vi inspirerer og arbejder med mulighederne i det eksisterende inventar, og du undgår impulskøb og overforbrug. Det udelukker ikke, at vi ind imellem foreslår ideer til nyt inventar, når behovet og ønsket er der. 

At få hjælp til indretning er en ret privat sag, men lad det ikke forhindre dig i at få den hjælp du har brug for. Se det som en kvalificeret sparring til dine egne overvejelser. Det foregår altid i en hyggelig, kreativ og positiv ånd.  

Der er flere muligheder for at tage første skridt: Vi kan mødes hos dig til et 2-timers kom-i-gang-besøg, eller på tegnestuen i Valby. Den letteste og hurtigste måde er dog at vælge vores online service, som kan hjælpe dig igang hvor du end befinder dig - ude at få besøg. 

På to timer kommer vi godt omkring din indretnings-mæssige udfordring, og der vil altid være noget du kan gå i gang med lige efter. Det er en god ide at tage notater undervejs, for at have et samlet overblik bagefter. Den letteste model er, at vi tager notater (evt. måler op og fotograferer) og efterfølgende mailer et færdigt oplæg med plantegning, links til inventar,  farver og forhandlere. Denne ydelse er ikke medregnet i prisen, men aftales på besøget.    

Uanset hvilken løsning du vælger bliver du guidet, inspireret og motiveret - så du kan skabe det hjem du drømmer om. Du får konkrete ideer til kreative og personlige løsninger, der matcher dit liv, din tid og din økonomi. Se priser her.

* Som kvinden på 48, der var blevet single, og havde brug for nye ideer til at finde sig til rette i sin lejlighed med sit barn. 

* Som børnefamilien i Kbh. som boede i en tre-værelses lejlighed, og havde brug for nytænkning i indretningen i forbindelse med barn nr tre på vej.

* Som det ældre par der havde brug for gode ideer til indretning af deres hus, der var blevet for stort efter børnene var flyttet hjemmefra.

* Som familien der ville sætte huset til salg, og derfor havde brug for ideer til at gøre det mere attraktivt.

* Som parret der skulle have nyt køkken og bad, og som ønskede et uvildigt indretningsforslag, de efterfølgende kunne gå til en forhandler med.   

* Som kvinden der skulle flytte ind hos sin nye kæreste, og som derfor havde brug for hjælp til at sammensætte og etablere et nyt fælles hjem.

* Som teenageren der fik et gavekort til indretning af sit værelse.

* Og som de mange mange børnefamilier, der har købt hus og have, og som aldrig rigtig er kommet helt på plads.

Alle disse kunder startede med et to-timers besøg, og 4 af dem valgte efterfølgende at få lavet et indretningsforslag.

Du får hjælp med at sortere i dine tanker, ideer og møbler. Hvad fungerer - hvad skal ændres? Vi lytter, samler trådene, løser dine problemer - og sparer dig for bekymringer, tid og ressourcer. 

Vores ambition er at vejlede dig, så du bliver motiveret til at skabe et hjem der løfter dit liv, og matcher dine drømme. Det kan vi hjælpe dig med. I første omgang har du brug for at få sparring og et godt overblik, men vigtigst af alt: 

Du skal have lyst til - og være klar til - at skabe en forandring. 

Indretning er en tillidssag, så ring 26747509 og få en uforpligtende snak - eller skriv en mail,  Vi glæder os til at hjælpe dig. 


     www.Frirum.nu - Valby Langgade 161, 2500 Valby    
     Indretningsarkitekt Janne Baun Lützhøft - Cvr. 26058147
  Tlf: 26747509 - Mail: janne.indret@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar