søndag den 13. april 2014

Flower power

Blandede blomster sat sammen vildt og fantasifuldt, er gået hen og er blevet et spændende krydderi i måden vi indretter os på. Og der kom ekstra fokus på naturbuketten, efter Arvingerne rullede over skærmen.
                       http://www.ducklingsinarow.com/2011/05/guilty-pleasure-blog-saipua.html
Buketten skal se ud som om den er plukket af tilfældige blomster og sat skødesløst sammen. Det er en kombination af store og små blomster, forskellige længder, grene og blade.
I dag besøgte jeg Rungstedlund - Karen Blixens hjem (nu museum), og blev forelsket i de fantastiske buketter i hendes stuer. Passionen for blomster lever videre i hendes ånd, og laves stadig med blomster fra husets have. 
http://blixen.dk/
Buketterne er meget forskellige, nogle er sarte og poetiske, mens andre er meget udtryksfulde og dramatiske. Et spørgsmål om temperament - og årstidens blomster. 

Blomster gør glad, lyser op - og bringer naturen inden for. 

Det ser kompliceret ud, men alle kan være med. Læs artiklen om naturbuketter i Berlingske Livsstil her. Eller artiklen om Karen Blixens buketter i Isabellas her

buket
Det skal ikke ligne en professionel bundet buket, og det er en af de ting, der gør buketten efterlignelsesværdig. Det er rent faktisk muligt at lave noget lignende derhjemme. 

Idéen er, at der ikke er mere end en eller to af hver af de smukkeste blomster i hver buket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar