torsdag den 19. juni 2014

Bolig event

Når en tom bolig skal sælges, kræver det at den møbleres, for at virke beboet. Men det blir tit en forudsigelig oplevelse, med designermøbler i showroom-opstilling. Det kan gøres anderledes - så oplevelsen bliver alt andet end et normalt åbent-hus. Og det har jeg fået lov at vise i en stor lejlighed i Køge. Så er du interesseret i at bo i Køge - eller bare nysgerrig, så kig forbi bolig-eventet. Læs avis-artiklen herunder. Torvebyen i Køge rummer nogle unikke boliger, og nu er der mulighed for at opleve en af dem i forbindelse med et alternativt åbent-hus arrangement. Vi kalder det et bolig-event, fordi vi ønsker at sætte en ny standard for hvordan boliger kan præsenteres. Det er ikke blot et åbent hus - men en oplevelse af en bolig.

Kom og oplev denne skønne lejlighed, som rummer et mix af storby, sydeuropæisk idyl i det hyggelige miljø midt Køge Centrum. Der er gå-afstand til butikker, cafeer, tog-station og Havn - 30 minutter fra København.

Få en snak med Marianne fra RealMæglerne Køge, og indretningsarkitekt Janne Lützhøft fra Original Indretning, som er gået sammen om dette projekt - og som begge er til stede, og svarer på spørgsmål i forbindelse med salg og indretning af lejligheden.  Oplev forskellige og inspirerende indretningsforslag - og se mulighederne.

Vi byder på et glas vin og en snack fra Baum Brasseri , og det smukke tilbehør er venligst udlånt af Butik Skarja - begge fra Torvebyen.
Det foregår: Torvebyen 3. 1. th. Fredag d. 20. juni kl. 15 - 18, og lørdag d. 21. juni kl. 12 - 15. Velkommen til.

Vi glæder os til at se jer til vores nye bolig-event.

3 kommentarer:

 1. God idé - og dejligt du er tilbage på bloggen, Janne. Nyder dine indlæg om enkelhed, overskuelig og æstetik - begreber jeg også bruger i forhold til mit hjem. Derfor dejligt at kunne "spejle sig" og blive inspireret.
  Bedste hilsner Mette

  SvarSlet
 2. Kære Mette

  Det glæder mig meget at høre :) Jeg er her stadig, og kommer tilbage med masser af indlæg og inspiration igen efter sommer. Så bliv endelig hængende:)

  Kærlig hilsen Janne.

  SvarSlet
 3. Det vil jeg bestemt gøre :-)
  Vinke Mette

  SvarSlet