mandag den 8. september 2014

Fra kaos til krea

Et forsømt hjørne i stuen blev ændret til et kreativt miljø, med plads til fælles aktiviteter omkring bordet. En familie i Ikast havde brug for inspiration og gode råd til indretning af deres hus. Opgaven gik ud på, at bevare mest muligt af det eksisterende, for at beholde et personligt udtryk. De havde ikke gjort noget ved huset i mange år, og følte at der manglede en sammenhæng og nye input udefra. 

Efter jeg besøgte dem, lavede jeg en liste med konkrete forslag til forandringer. De har i eget tempo lavet ændringerne, så det er blevet præcis som de ønskede. Resten har været mindre ændringer, som at flytte rundt på ting, købe nye lamper og gardiner - og en masse andre justeringer, som stille og rolig tager form. Små forandringer med stor betydning.

Kvinden i huset er meget kreativ, og manglede et sted at udfolde sine talenter. Ofte har vi det vi tror vi mangler - i dette tilfælde et hjørne i stuen som ikke blev brugt. Med et meget smukt bord fra Woodliving - og et par nye lamper var pladsen skabt.


Der blev også plads til et lille læsehjørne med en arvet stol. Skabet blev placeret et sted hvor det manglede. Billedet blev skiftet, og der blev monteret en lampe.

1 kommentar: