onsdag den 25. februar 2015

Helt på Plads

Et originalt og kreativt boligprogram har ramt tv: Helt på Plads. Kenneth Malev fra Smart-rooms og Kalle Thesbjerg fra Designbykalle optimerer kubikmeter i stedet for kvadratmeter. De hjælpes godt på vej af deres dygtige håndværkere. Et sandt dream-team, som man godt gad ha besøg derhjemme.

De tryller med små og komplicerede rum - og skaber fantasifulde løsninger der løfter rummene til en helt anden oplevelse. De rydder op, tænker funktionelt og skaber næsten eventyrlige rum. 


Optimeringseksperter


De ser de muligheder du ikke selv ser - og de ser igennem rodet. Fuldstændig ligesom jeg gør når jeg hjælper kunder med at komme på plads. I udsendelserne ser vi gang på gang hvordan boligen er en kilde til stress, fordi vi har for mange ting omkring os. Vi mister simpelthen overblikket. Et hjem med (for) mange ting kræver mere oprydning/tid og det skaber støj for vores tanker og øjne. Vi ved det godt, og har hørt det før - men alligevel har vi så svært ved at gi slip, og få styr på det.

Sagt med det samme- det er ikke DIY projekter der bliver skabt.. Det kræver en håndfuld dygtige håndværkere  - men lad dig inspirere - og oplev at alt virkelig er muligt. 

Se programmerne og mærk glæden ved at forvandle rum - og ved at eje mindre. 

3 kommentarer:

  1. Ja jeg har også fulgt med i programmerne og blev positivt overrasket. De formår virkelig at have focus på plads og muligheder og ikke kun pynte pynte pynte med ting som alligevel ikke fungerer i hverdagen.... er enig et godt inspirations program.

    SvarSlet
  2. Nogen der ved om der findes en engelsk-sproget version af dette program (for hvis man ikke kan få nok af de 5 danske afsnit).

    SvarSlet