Så prøvede jeg lige selv at lave en høst-mandala med en håndfuld af de sidste halvvisne blade og blomster fra krukkerne ved hoveddøren. Det er en sjov lille ting at lave, tager omkring 10 min - holder et par timer. Se et tidligere blog-indlæg om mandalas af naturens materialer her.
Meget smuk - det blev den jeg lavede forleden også (på din inspiration). Det føltes vældig særligt, at nyde dens skønhed derpå bordpladen. Og som du skriver, efter et par timer ændrede den sig time for time og gik langsomt i forfald.
SvarSletVinke, Mette
Ja - er det ikke utroligt hvad man kan få ud af nærmest ingenting;)
SvarSletDer er noget om at man nyder det smukke ved friske ting netop fordi man ved at forfaldet ligger lige om hjørnet. Det ser så fint ud.
SvarSletVidste du at man med stor fordel kan fryse friske blade hvis man står og har brug for dem senere til en bord pynt. De skønne rød/orange vin blade er rigtig gode til det.
Eva
Det er helt rigtigt Eva. Måske man skulle prøve at fryse lidt blade ned. Tak for tippet :)
SvarSlet