tirsdag den 12. november 2013

Om igenbrug

Der er guld at hente i genbrugsbutikkerne, hvis man ved hvor man skal kigge. Udover tøj & sko, tilbehør, nips og bøger, kan man også mange steder få møbler, som er værd at køre efter. Uanset om du har mulighed og fantasi til selv at re-designe eller ej, kan du gøre et fund. Det er langt fra alle møbler, der trænger til en make-over.

Du kan bl.a. kigge forbi den nærmeste Igen-butik - hvor pengene går til Kræftens Bekæmpelse. Deres 10 butikker ligger spredt over det ganske land - og den største ligger i Rokilde. Jeg har selv været frivillig i butikken og ved, at der er et enormt udvalg af lækre kvalitets møbler og tøj mm.- til meget billige penge. Et oplagt sted at købe julegaver også.
Jeg faldt lige over en artikel i LIme, hvor der henvises til Blå kors genbrug. På deres hjemmeside, kan du se en række gamle møbler som kunstner David Schiess har piftet op. Der er god inspiration at hente - og lidt for enhver smag.

Skulle du selv stå med en gammel lænestol, kommode, skammel eller andet som trænger til en ommer - kan du altid finde et hav af farverig inspiration hos Fantast Fabrikken. En blog fuld af kærlighed til gamle ting - og som får alle ideer til at blomstre. Så det er bare om at komme ud og lede efter skatte i genbrugsland - og finde pensel og stof frem - inden juleræset starter.

                                              

Ingen kommentarer:

Send en kommentar