tirsdag den 26. august 2014

Skønnere skole


Jeg bliver så glad, når jeg ser kreative og visionære tiltag som handler om glæde, fællesskab og udvikling. Det er det Skøn Skole kan. Tjek hjemmesiden - og find inspiration til forskønnelses-projekter. Mage til engagement og samarbejde mellem elever skal man lede efter. I mine øjne er det en suveræn måde at udvikle kompetancer og ansvar på. Der er ingen tvivl om, at når eleverne selv er med til at skabe rammerne for deres fællesrum og læringsmiljø - og ser resultaterne af deres arbejde - får de et mere personligt forhold til dem - og passer derfor bedre på.

DSC_7643
Jeg har før skrevet om Skøn Skole, og gør det med glæde igen. Jeg er selv netop involveret i et skoleprojekt, som jeg senere viser billeder og beskrivelse af her på bloggen. 

Jeg tror det er vigtigt, at fjerne fokus fra skolereformen, og fokusere mere på at bakke om op om den, ved f.eks. at skabe inspirerende og smukke rum til både læring og kreativitet. Thumbs up for lærerne som tager initiativ til netop det.

2 kommentarer:

  1. Jeg kunne ikke være mere enig, væk med alle de dårlige vibrationer og find glæden ved at arbejde med læring, udvikling, undervisning og især samarbejde:)
    Eva

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet