onsdag den 20. april 2016

Pusterum

Det er så dejligt når man tilfældigt falder over en website der understreger ens egne overbevisninger. Som da jeg i dag kom forbi Pusterum.dk, som er en skøn og super inspirerende blog om yoga, meditation og personlig udviklling for kvinder, og meget mere. 
På forsiden står bl.a., at hvis du ønsker mere: ENERGI, HANDLEKRAFT, LIVSGLÆDE OG LIVSKVALITET, SAMT AT LEVE ET OPLØFTENDE, NÆRVÆRENDE OG AUTENTISK - så er du kommet til det rette sted. Og hvem vil ikke gerne det? Hvad har det med indretning at gøre?

Efter min overbevisning er der jo stor sammenhæng mellem hvordan vi indretter os, og hvordan vi går rundt og har det. Et af indlæggene på bloggen SKAB PLADS TIL GLÆDE & LETHED I DIT LIV, handler om at skille dig af med det du ikke har brug for. 

Vi ved det godt - og alligevel. Indtil vi virkelig har prøvet det på vores egen krop - har vi ikke forstået det. Men hvad er det så lige, du skal skille dig af med:

# Det du aldrig bruger, og som vækker negative følelser i dig (ærgelse, fortrydelse, irritation, selvkritik, stress, dårlig samvittighed, utilfredshed, m.m.) 
# Alt, hvad der hæmmer dig, dræner dig, irriterer dig skal repareres, udskiftes eller afvikles.
Min sidste collage - Mens vi venter på sommer
Alt, hvad der gør dig oprigtigt glad, løfter dig, nærer dig og styrker dig skal du naturligvis beholde!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar