onsdag den 31. august 2016

Frihed på hjul

Tænk, at der skulle gå knap 2 måneder uden jeg har skrevet et indlæg her på bloggen. Det er vist ikke sket før. 

Det er ikke fordi jeg ikke har noget på hjerte, tværtimod - jeg har bare svært ved at begrænse mig, og så bliver jeg ikke færdig. Dvs. at der er en masse indlæg, der lige skal afsluttes den næste tid.    

Opholdet på Møn er desværre for længst overstået, og jeg kan varmt anbefale et ophold der: Anahatha Yogacenter Hvis du altså er klar på at det er retreat med bl.a. 4 dages stilhed, vandreture, madlavning, ingen mobil og mange timers meditation og yoga hver dag i smuk natur - og ældre rammer på en slidt gård. Bemærk; det er ikke wellness og selv-forkælelse.

Var i øvrigt lige dernede for nylig igen 4 dage, hvor jeg tegnede et forslag til ombygning og indretning af gården.
Her mødte jeg det skønneste par fra Holland - Maamke og Bart - som har solgt deres lejlighed, sagt deres jobs op og købt en campingvogn. De rejser nu rundt i Danmark og Sverige (og snart Indien) og arbejder frivilligt på bl.a. retreats, og nyder friheden på hjul. Jeg nød deres selskab og deres dejlige positive indstilling til stort set alt. 

Det inspirerer mig altid enormt, at se hvordan andre vælger at leve. Og jeg er jo selv stor fortaler for at bo småt (men godt;). Hvis du vil høre mere om at leve friheden på hjul, så kig forbi deres livsbekræftende rejseblog bartenmaamke.nl. Her kan du også se, hvor fint de har forvandlet deres campingvogn. Herunder kan du se før og efter de gik i gang med den.

Se mere på Workaway, som formidler frivillige med arbejdssteder i hele verden. 


Siden Møn har jeg lavet flere spændende projekter, og bl.a. lavet en af de mest udfordrende planløsninger i lang tid. En lille to-værelses lejlighed i Valby (et forældrekøb) hvor køkken og badeværelse skulle ombygges på en ekstrem lille plads.

Det er ved at være færdigombygget, og jeg håber på at kunne vise resultatet inden længe. Der er nogle sjove små detaljer med en stribe glasbyggesten mellem køkken og bad, og et langt, smalt køkkenbord på kun 45 cm dybde. Alt holdt i sort, gråt og hvidt, efter datterens ønske. Ganske stilfuldt og enkelt - på den gode måde. 

Som lovet kommer der også snart et nyheds-brev. Og husk; hvis du selv er interesseret i at få hjælp med noget der driller, er jeg bare et opkald væk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar