tirsdag den 28. oktober 2014

Makers With Agendas

Somme tider dukker der ting op på design-scenen, som faktisk hjælper os med at dække et reelt behov. Som f.eks. Butterfly og Stilt fra danske Makers With Agendas. Deres tilgang til design afspejler sig tydeligt - uhøjtideligt, enkelt, flexibelt og nytænkende.

At Makers With Agendas we´re trying to work with themes and problems, rather than just entertain ourselves with cool design.
Butterfly løser et velkendt problem. Det der sted vi mangler, hvor vi lægger nøglerne, hænger jakken og lægger mønterne mm.. Det er en hybrid mellem en knage, en mikro reol og en ting-finder - for det er der vi kan finde vores ting igen. Den fylder ikke meget - og er et lille dekorativt indslag på væggen. Se mere her.

Stilt er en af mine favoritter. Der er noget særligt ved møbler og tilbehør som formes efter behov og humør. En smuk og enkel transportabel afsætter. Den lette lille reol, der løser dit behov, når du ikke vi bore huller i væggen - eller når du lige har brug for at placere et maleri eller et par fyrfadslys.    


Ingen kommentarer:

Send en kommentar