lørdag den 1. november 2014

Workshop om indretning 2

Temaet på denne workshop: du er som du bor - et interessant tema fordi det er sandt - og alligevel svært at acceptere. Det var nr. 2 i rækken af workshops om indretning på FOF i Køge
Her er nogle slides fra workshoppen, som lagde op til en snak om fordomme - og om at putte folk i kasser a´la kender du typen. Det var tydeligt vi har forskellige drømme og tanker om at bo - heldigvis - og det understreger bare at at indretning er en meget personlig og individuel sag.  

På første workshop lavede vi en øvelse to og to, hvor vi skulle beskrive hvordan hinanden boede uden at tale sammen - udelukkende ved at læse hinandens signaler. En grænseoverskridende opgave for nogle - og en sjov opgave for andre. 
Vi sender alle sammen signaler bevidst og ubevidst, og det blir rigtig interessant, når andre skal fortolke hvad de oplever. Det er overraskende hvor meget vi opfatter om: livsstil, indretning, job og drømme. 
  Næste gang skal vi arbejde med vores kreative kilde, så alle deltagere bliver i stand til at tegne, kreere og indrette egne projekter. Det er hver gang en kombination af foredrag og oplæg til diskussion, og den sidste time gennemgår vi en af deltagernes egne projekter.

3 kommentarer:

 1. Rigtig spændende indlæg og jeg er da ikke i tvivl om at vi sætter vores spor i hjemmet men alt andet ville da også være ret uhyggeligt:) Jeg tænker også at den påvirkning vi er udsat for allevegne fra sætter sig spor i vores hjem og jeg ser det som en positiv ting at vi kan forandre os og tage nye ting til os, bare vi ikke mister personligheden og ender med at have et hjem der mere ligner en udstilling i et møbelblad:) Glæder mig til at høre forsættelsen.
  Eva

  SvarSlet
 2. Hej Eva

  Tak - jeg er helt enig:) Men en hel del er faktisk så usikre på deres eget udtryk,,at de bor som i en udstilling. De kontakter mig, fordi de ønsker hjælp til at finde deres personlig stil. Vi er jo alle unikke, med hver vores stil og historie - og det hjælper jeg dem med at udtrykke i indretningen..

  Fortsættelse af workshop følger:)

  Hilsen Janne

  SvarSlet
 3. Mange burde gør lidt mere for at sætte et personligt præg på deres hjem, for kun på den måde kan man opnå hyggen og den afslappende stemning. Selv har vi lige fundet nogle plakater hos BY LUX http://bylux.dk/shop/frontpage.html som for os er ret personlige, og dermed giver en god balance i indretningen.

  SvarSlet