tirsdag den 18. november 2014

Workshop om indretning 3

Så løb 3. workshop af stabelen - og det var blevet tid til at være kreative. Ved at arbejde med din intuitive og kreative kilde, åbner du for nye impulser og muligheder. Præcis hvad du har brug for, når du indretter. Hvis altså du ønsker et andet resultat end du plejer:). Vi tog udgangspunkt i at lave collager, som er en tilgængelig og let kunstart at gå i gang med. At lave collager er at skabe poesi og sammenhæng ud af dagligdags brudstykker. 

Herover et lille udsnit af de skønne collager der blev kreeret. Nedenunder nogle af de slides vi gennemgik og diskuterede. 

Der var en sjælden hyggelig og kreativ stemning - og samtidig en utrolig fordybelse. Alle sidder med sit personlige projekt, men der er også en fornemmelse af fællesskab midt i et skønt kaos af kulørte blade, lim, pap og kaffe. Husk det er processen der tæller. Kig med her - og få et indblik i en herlig efterårs-søndag.


Læs og se mere om de to første workshops: Ukompliceret indretning og Du er som du bor. Der er stadig to tilbage i rækken - og til foråret (2015) starter to nye forløb. 

Hvis du er interesseret i at holde eller deltage i en enkelt workshop eller et helt forløb, kan du læse mere her. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar