fredag den 28. marts 2014

De små ting

Det er detaljerne der understreger oplevelsen. Det der lige fanger din opmærksomhed, og får dig til at kigge en ekstra gang. Ligesom denne lille mælkebøtte der vokser ud af en enorm marmor-kirke. Jeg spottede den i mængden på vej ind i kirken en grå og våd forårsdag i Berlin. Mere skal der ikke til at få mig til at stoppe op. 
Den fik mig til at smile - og så tænkte jeg,  at det tit er den måde jeg selv prøver at skabe små detaljer. At anbringe små søde, sjove, skæve detaljer forskellige steder. Det er i detaljen personligheden skinner igennem. Prøv selv at finde ting frem som du er glad for, og som bare ligger i skuffen - og placer dem steder der trænger til lidt liv. Jeg gør det selv - og hjælper andre med det, når jeg indretter deres boliger.
Jeg viser lige et par enkle eksempler: Min bordlampe med et par magnet blomster - og min kurv til strik, fik selskab af bløde blomster. Faktisk er det brocher (delvist hjemmelavede) som jeg bruger, men når de ikke er i brug, hænger de her. Resten hænger på min opslagstavle og pynter der. Jeg prøver så vidt muligt at have de ting jeg holder af fremme.   

1 kommentar: