mandag den 3. marts 2014

Genbrugs guld..

Der går lang tid mellem jeg bliver forført af noget der har med møbler at gøre. Men det blev jeg altså i går. Tjek lige ham her: Davids Redesign - og få en oplevelse. En sand tryllekunstner. Jeg er vild med hans stil, og jeg synes han er total gennemført. Hør bare musikken på sitet. Et mix af humor, skønhed, mod, trylleri og fandenivoldskhed. Det har vi brug for - og det tilfører indretning en dybere mening. Som han selv skriver: 
Jeg skaber en smuk verden.
 - og det har vi brug for. Upcycling og redesign kan godt blive lidt langhåret - men ikke her. Der er så meget inspiration at hente her - følg ham på Facebook her: Davids Redesign . Han har et kreativt værksted i Silkeborg, så jeg må vist lige en tur forbi Jylland på et tidspunkt.
Foto fra Davids Redesign
Få tilført autencitet og personlighed i kraft af de anvendte

genbrugsmaterialer. "Upcyclede" møbler er kendte begreber i blandt andet Amerika og Holland, mens Danmark lader vente lidt på trenden. Vær på forkant med design-scenen og tilfør dit hjem eller forretning et sikkert samtaleemne. 

2 kommentarer:

  1. Du har ret i at man ikke skal smide alle de fine ting ud, hvis man ikke kan have dem mere. Vi giver alt vores pæne "skrammel" til Kirkens Korshær her i Holbæk. De er så glade når vi kommer med noget som er pænt og andre kan have glæde af. Deres overskud går til julefest for ensomme og hjemløse i vores område. Det er da værd at støtte.

    SvarSlet
  2. Hej Laika - dejligt at høre :)

    SvarSlet