torsdag den 20. marts 2014

Ikke ligeglad

Det er ikke alle der mener de har en stil, eller ved hvordan tingene mikses, så de opnår sin egen stil. Men tingene hænger som regel sammen, og er du god til at tænke kreativt på det ene område, mestrer du det også på andre områder. 

F.eks. at sammensætte og kombinere din garderobe, indretningen eller ingredienserne til maden. Tankegangen er den samme. Det handler om kreativitet og mod, om at være opfindsom og om have lyst til at eksperimentere. At gå nye veje, at tage stilling og så slappe af omkring resultatet. Hvad er det værste der kan ske? 
Du kan være skødesløs eller helt skarp - anything goes, bare du prøver at gøre dig umage, med de evner og midler du nu har til rådighed. For din egen skyld. Det værste du kan gøre er, at være ligeglad - fordi så er der ikke meget energi i noget af det du gir dig kast med. Ikke nok med at det keder dig selv, men det smitter også af på dine omgivelser. 

Omvendt vil dine forsøg på at skabe din personlige måde at gøre ting på give både dig selv og omgivelserne noget at smile ad, kigge på, forarges over eller inspireres af. 

Så prøv noget nyt, kom nye krydderier i maden, sæt skæve ting sammen i dit outfit  eller i indretningen. Bare gør det på en anden måde end nu plejer, i hvert fald hvis du vil have at andet resultat. Til gengæld; hvis du trives med det du plejer er det helt fantastisk, og ingen grund til at ændre på noget - bare du for alt i verden ikke er ligeglad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar