tirsdag den 11. februar 2014

Frihed og re-design

Jeg oplever en enorm frihed, når jeg afprøver mine ideer med indretning. Der er så uendelig mange måder at skabe sin bolig på, og for mig virker det bare bedst, hvis jeg får lov at lege og eksperimentere. Når de lidt for impulsive ideer ikke virker, ændrer jeg det bare igen - uden at nogen blander sig. Det er en af fordelene ved at ha sit eget sted. Rammerne ligger til gengæld inden for økonomi og plads. 

På den måde føler jeg faktisk, at jeg er bedre rustet til at rådgive, motivere og inspirere mine kunder. Mange ting har jeg jo selv prøvet - og kender virkningen og effekten. Energien til forandring kommer som bekendt gerne i bølger - og så er det bare at slå til, for så sker der ting og sager. Og lige nu står ideerne og opgaverne i kø.
Jeg hentede mine to gamle 7'er stole hos autolakereren i går - de er blevet som nye. Og så kostede det kun 400 kr pr stk. Jeg fik også pustet nyt liv i min gamle opslagstavle. Jeg savede den midt over, og hang den op på langs i min nye tegnestue. 100% re-design og genbrug. Se resultatet her. Tavlen er dekorativ både med og uden fyld.

Stoffet som jeg ombetrak tavlen med, var noget jeg havde i gemmerne. Total sommerhus-stemning, lys og luft. Perfekt til mit nye rum, hvor der strømmer en masse dagslys ind. Nederst ses tavlen før den blev delt. Den var 100x120 - nu er der 2 stk. på hver 100x60 cm.
 

2 kommentarer:

  1. Lækkert, lækkert, lækkert <3 Jeg er også i totalt sommerhus/kolonihavestemning for tiden... Mon der er forår i luften...?
    Kærlig hilsen Susanne, mitkrearum.dk

    SvarSlet
  2. Det er jeg sikker på Susanne - Og hvis det ikke er udenfor, så må vi jo forsøge at skabe stemningen indenfor :).

    SvarSlet