fredag den 7. februar 2014

Retro rejse...

Var det noget med en retro-tur til Stockholm i en gammel klassiker? Mere nostalgisk bliver det næsten ikke. De glade tressere har ikke levet forgæves, og er man til lidt eventyr i den helt autentiske form, må det her være drømmen. 


Læs om en underholdende og uforglemmelig rejse i VieW: Rugbrød på Skåneprogram  side 40-44, og få inspiration til en rejse med god tid - og god karma - i vores dejlige naboland.

Artiklens forfatter kørte en tur på 1400 km i Ingeborg - som hun er døbt. Hun er fabrikeret i 1966, og fremstår helt autentisk i sin indretning. Netop derfor forstår hun stadigvæk at få opmærksomhed og vække begejstring hvor hun viser sig.

Hun kører maks 128 km/t, men har det bedst ved omkring 90, så vi forsøger ikke at presse hende, men holder et tilbagelænet tempo. Og det er i virkeligheden et af målene med turen, at tage det med ro - at tage den tid som vores vintage-veninde har behov for. 
Hun er ikke ligefrem en aerodynamisk åbenbaring. Men hvad hun måtte mangle af aerodynamik, har hun til gengæld af tusindfold i charme.
Jeg gad godt være den glade ejer af denne vogn, og trille lidt rundt i det Svenske sommer-land et par måneder - men indtil videre bliver det ved drømmen..3 kommentarer:

 1. Helt vildt charmerende :-) Har set en del lignende eksemplarer i programmet "Fantasifulde rum" - er ellers ikke den store fan af TV fri, men indimellem køber de nogle skønne programmer fra udlandet, og det her er et af dem :-D

  SvarSlet
 2. Tak Gitte. Det vidste jeg slet ikke. Det er jo lige noget for mig - så dem skal jeg da se:)

  SvarSlet
 3. Sååååååå skøn!!!!! En drøm af et folkevognsrugbrød....
  Se også dette billede fra min Instagram - som jeg tog et billede af til FORMLAND UP/GRADED messen i Herning sidste weekend:
  http://instagram.com/p/kOhEo4GpBR/

  Sådan en udestue burde alle have i sin have...!
  Kærlig hilsen Susanne, mitkrearum.dk

  SvarSlet