lørdag den 11. januar 2014

Amandas DIY
Som sagt har jeg inviteret et par spændende og kreative piger til at gæsteblogge, for at supplere med nogle af deres indretningsprojekter og ideer her på bloggen. Her kan I møde Amanda og hendes idé.
Hej mit navn er Amanda. Jeg er 19 år og flyttet hjemmefra for første gang her d. 1 december! Jeg har hidtil boet i et hus med tre kvinder og en mand, huset havde lilla vægge, guld siv i entréen, bambus skamler, zebra stole og som sagt kun én mand i huset. Nu bor jeg godt nok også kun med en mand i huset, men stemmerne er mere ligeligt fordelt her, da vi kun er to. Så jeg har kun én lilla væg, et orange TV møbel og transparente stole! Jeg kan godt selv høre nu, at jeg har taget farve af mine omgivelser. Men! Det er jo det man gør, og der er ingen skam i at se en super god idé i et hjem og så overføre den til sit eget hjem. Jeg har lovet Janne at lave par indlæg her på bloggen, og jeg håber, at det vil more jer mindst ligeså meget, som det vil inspirerer jer!DIY

Det er så SUPER moderne, med det DIY! Til os der ikke aner, hvad DIY betyder, så har jeg googlet lidt, det står for: Do It Yourself. At gøre noget selv, kan jo opstå af mange årsager, måske er det billigere, måske kan det kun lade sig gøre, hvis man tænker lidt skævt eller måske synes man bare, at det er vildt sjovt! Jeg har DIY’et lidt i mit eget hjem. Som sagt tidligere, er jeg lige flyttet hjemmefra og allerede inden indflytningen havde jeg en klar vision for hvert rum. Soveværelset skulle være romantisk og asiatisk inspireret, stuen skulle emme af hygge, spisekrogen skulle være transparent og anderledes, arbejdsværelset skulle køre i bedste herreværelse-stil med massivt træ og antikke ølkasser, køkkenet blev renoveret og skulle egentlig bare være funktionelt. 
Toilettet! Ja, toilettet derimod er hverken blevet renoveret, nyistandsat i dette århundrede eller kønt. Eftersom et SU budget ikke rækker langt, havde jeg ikke de store midler at gøre godt med på toilettet. Men, så en dag kom farverne: gul, hvid og sort til mig! Jeg ønskede mig derfor af julenissen selvklæbende sort folie, som kunne tåle vand.Da julenissen har direkte kontakt til min mor, gik der ikke mange decemberdage inden jeg fik selvklæbende folie i julestrømpen. Og projekt pep-badeværelset-op-uden-penge gik i gang!
Til projektet skal der bruges:

1 stk. hobbykniv

1 stk. lineal

1 rulle selvklæbende folie (kan købes i SILVAN)

Din yndlingsmusik, da det tager liiidt mere end 10 minutterJeg er selv blevet super glad for resultatet! Der er flere steder, hvor det ikke er helt perfekt, og min kæreste sagde: ”Så lad os klistre en ny på”, men næh nej du! Jeg kan godt lide, at det ikke er helt perfekt, om ikke andet så kan det da blive et samtaleemne: Amandas-ikke-helt-perfekte-toilet! Se, det er en samtale jeg godt gad at deltage i!

2 kommentarer:

  1. Spændende med en gæsteblogger. Og det er da smart med det badeværelse. Det ser godt ud, og koster ikke en formue. Jeg kan også se det smarte i, at man evt. kan skifte til andre farver, hvis man får et "flip" med en bestemt farve.

    SvarSlet
  2. Ja ikk:) Ja det er smart at man let kan ændre det.. og med hensyn til gæstebloggere, så synes jeg det er en god ide med lidt frisk inspiration udefra. Så kommer det hele ikke til at handle om mig..

    SvarSlet