tirsdag den 21. januar 2014

Krea stue på vej

Så kom der gang i indretningen af min nye krea-stue - som er mit nye store arbejdesrum. Dvs. det sted jeg skal lave projekter, have kunder, undervisning, workshops, møder - og tænke kreative tanker. Det bedste af det hele er, at det ligger i mit hjem. Det er faktisk min søns gamle værelse, og da han er flyttet, har jeg besluttet (med hans opbakning) at jeg rykker derind. Frem for at sidde på reposen. 

Siden han flyttede, har rummet ikke rigtig været brugt - men jeg kan se, at det alligevel er gået hen og blevet en slags ekstra opbevarings rum. Det er jeg ikke helt tilfreds med. Spild af god plads - og dårlig Feng Shui. Jeg har gået og overvejet at finde lokaler ude i byen, men jeg er overbevist om at jeg nok skal få forvandlet dette til et skønt, inspirerende og personligt arbejdsrum. Her på bloggen vi jeg løbende lægge lidt fotos og tegninger ind, så du kan følge med i projektet.    

Rummet er ca 16 m2, der er rigtig godt dagslys. Der skal males, flyttes møbler og lamper mm. Når man tager fat i et rum, griber det næsten altid om sig i andre rum, fordi der skal byttes om, og flyttes rundt. Planen er, at tage udgangspunkt i de møbler og det tilbehør jeg har i forvejen. Det er en udfordring jeg holder meget af - og som øger kreativiteten. Så jeg skal i gang med at male, dekorere og ompolstre.

Her er et par billeder af hvor jeg er nu. Umiddelbart er der ikke sket den store forandring, men jeg har ordnet skabe og skuffer, sat hjul på nogle reoler og flyttet rundt på nogle møbler. Det øverste er før - og det nederste er efter. Men langtfra færdigt :)

Jeg har en overordnet plan - men der er altid plads til forbedringer, og lige nu er jeg mest i gang med at organisere og få overblik. Der er lang vej endnu.  
 
4 kommentarer:

 1. Sikken SKØN beslutning. Glæder mig til en dag at komme på besøg i dit krearum :)
  Kærlig hilsen Susanne, mitkrearum.dk

  SvarSlet
 2. Det er altid spændende at lave om i ens hjem, og bruge alt det man har i forvejen. Man bliver så glad når resultatet bliver godt.

  SvarSlet
 3. Nemlig - og det er det jeg vil forsøge at vise her med mit eget projekt. Det blir ikke fancy, men det blir personligt :) og det er det der betyder noget for mig.

  SvarSlet