mandag den 14. oktober 2013

Hjem ude

Forleden dag læste jeg en interessant artikel, om hvordan de nye slags anti-hoteller er blevet et eftertragtet alternativ til de ensformige og upersonlige hoteller vi alle kender. Det ligger i tiden, at vi ønsker mere autencitet og mindre iscenesættelse - også når vi overnatter væk hjemmefra.

Faktisk er vi blevet så træt af kønsløse hoteller, at vi mere og mere ønsker at overnatte hos private - hvilket du kan læse mere om i denne artiklel fra Berlingske MS - Hjemme bedst. Tjek også Airbnb - som tilbyder private overnatninger i hele verden.
                                   
                                                                         
Hotellet som artiklen handler om hedder Ett Hem og det ligger i Stockholm. Som navnet antyder, er det et ønske om at skabe et hjem uden for hjemmet. Så man som rejsende, føler sig mere hjemme - på alle måder. Indretningen bærer præg af en uformel og afdæmpet atmosfære. 

Smukt indrettet i en gennemført og underspillet klassisk nordisk stil i en gammel stor villa. Ifølge billederne og artiklen er stemningen derefter. Mon ikke man skulle prøve det næste gang man kommer forbi Stockholm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar