tirsdag den 15. oktober 2013

Farverig unika

Jeg blir så glad hver gang jeg får nyhedsmail fra Kira-Cph. For det første er det nogle ualmindelig smukke varer butikken handler med, og for det andet er der et stort udvalg af unika varer i uld, bomuld og flet mm, i meget karakteristiske og stærke farver. Løbere, duge, tæpper, sengetæpper, puder, foutas og plaider. 

Alle varerne er håndvævede i de skønneste mønstre og sammensætninger. Mange af varerne har flere anvendelses-muligheder - hvilket jeg er stor tilhænger af . Og selvom butikken er forholdsvis lille, er det en oplevelse i sig selv at besøge butikken. Et sandt farveboost -  og nærmest umuligt at komme ud af butikken uden at ha købt et stykke livsbekræftende unika.
kira-cph.com facade Lille Strandstræde 7
Butikken udefra
Inde i butikken
Kira-Cph.com er en lille koncept-butik og web-shop med UNIKA DESIGN og KUNST som omdrejningspunkt. Kvinden bag er arkitekt og billedkunstner Kira Wickstrøm Polack, som står for butikkens unika-design & billedkunst sammen med forskellige gæste-kunstnere og designere. Butikkens varer er et mix af eget design og udvalgte sager fundet på rejser til bla. Nordafrika, Indien, Nepal og Polen. Følg Kiras blog her.

2 kommentarer:

  1. Hvor ser der bare fint og hyggeligt ud...!

    SvarSlet
  2. Hej Susanne. Ja du skulle tage et smut ind til Kbh og kigge. Adressen er Lille Strandstræde 15.

    Hilsen Janne

    SvarSlet