søndag den 6. oktober 2013

Skøn skole

Indretning er mange ting - og ikke kun noget der foregår i boligen. Faktisk har alle steder vi opholder os på et eller andet tidspunkt været genstand for en indretnings-proces. Jeg vil gerne være med til at skabe opmærksomhed om et super interessant koncept i forbindelse med indretning af skoler SKØN SKOLE. De yder hjælp til skoleelever, så de selv kan designe, planlægge og forskønne deres klasseværelser og fællesrum. Du kan se brochuren her om Gratis hjælp til selvhjælp. Skøn skole er en non-profit forening, som får støtte fra forskellige erhvervspartnere og fonde.

Jeg har selv mange års erfaring med indretning af skoler: folkeskoler, gymnasier, efterskoler, handelsskoler og andre uddannelses-institutioner. Det er spændende og givende, at være med til at skabe miljøer for indlæring, leg og fordybelse til eleverne. En sjov udfordring, hvor jeg kan være med til at give eleverne de bedste betingelser for deres indlæring og udvikling af sociale kompetencer.

Samtidig skal vi som indrettere være gode til at samarbejde med ledelsen og efterleve de pædagogiske retningslinier skolen har vedtaget. Når alt kommer til alt drejer det sig om at eleverne (og lærerne) fortjener de bedste fysiske rammer, hvor de kan føle sig godt tilpas - og som motiverer og inspirerer dem til at yde deres bedste i en travl hverdag.
                                           

Ingen kommentarer:

Send en kommentar